Πίσω από έναν μαθητή που πετυχαίνει, βρίσκεται ένας σπουδαίος γονιός.

Τα φροντιστήρια Ντόντης γνωρίζοντας πολύ καλά το άγχος
τόσο των μαθητών, αλλά και των γονέων τους,
κάνουν κλήρωση για τους γονείς των μαθητών μας της Γ’ Λυκείου,
σε συνεργασία με το Travelgreco.

Το ξενοδοχείο
Flamingo Hotel στο Πήλιο

Δεν είναι τυχαία 1η επιλογή καταλύματος στο Πήλιο…

Δείτε το ξενοδοχείο στη σελίδα του Travelgreco!

Το Flamingo Hotel στο Πήλιο απέχει μόλις 20μ. από την παραλία του Χορευτού και προσφέρει πλήρως εξοπλισμένα στούντιο με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, καθώς και δωρεάν Wi-Fi.

Τα στούντιο έχουν μοντέρνο εξοπλισμό με πλήρως εντοιχισμένη κουζίνα, τηλεόραση και κλιματισμό. Κάθε μονάδα διαθέτει θέα στη θάλασσα.

Το Flamingo Hotel είναι κομψά, αλλά παραδοσιακά διακοσμημένο με έργα τέχνης και περιβάλλεται από όμορφα διαμορφωμένους κήπους. Περιλαμβάνει επίσης ευρύχωρη βεράντα με πανοραμική θέα στην παραλία και το Αιγαίο Πέλαγος.

Το κέντρο του χωριού όπου θα βρείτε ελληνικές ταβέρνες, σούπερ μάρκετ, αρτοποιείο, καφέ και μπαρ βρίσκεται σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια. Το γραφικό χωριό Ζαγορά είναι προσβάσιμο σε 15 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Το κατάλυμα αυτό βρίσκεται επίσης σε μία από τις τοποθεσίες με την καλύτερη βαθμολογία στο Χορευτό! Αρέσει περισσότερο στους επισκέπτες σε σχέση με άλλα καταλύματα στην περιοχή.

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 9,7 για ταξίδι δύο ατόμων.

Το Flamingo Hotel υποδέχεται επισκέπτες της Booking.com από 26 Μαρ 2010.

 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι γονείς που τα παιδιά τους έχουν εγγραφεί στα μαθήματα της Γ Λυκείου των Φροντιστηρίων Ντόντης  κατά το διδακτικό έτος 2017-2018.