Το Travelgreco προσφέρει έναν απλό τρόπο για να βοηθήσει τους ταξιδευτές ν’ ανακαλύψουν περισσότερα μέρη, να πάρουν περισσότερα από το ταξίδι τους, να κάνουν την Ελλάδα μια γειτονιά. Παράλληλα, επιτρέπει σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, να προβληθούν με μόνη επιβάρυνση την κριτική των χρηστών μας!

1. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Η δημιουργία λογαριασμού στο Travelgreco είναι απλή, όσο η ανάγκη σας να ταξιδεύετε!

Μπορείτε να καταχωρήσετε το email σας ή πιο απλά να πραγματοποιήσετε σύνδεση μέσω των προφίλ κοινωνικής δικτύωσης. Πατήστε Σύνδεση ή απλά προσθέστε μια καινούργια καταχώρηση και αφήστε εμάς να κάνουμε όλα τα υπόλοιπα.

2. Καταχωρήστε τη Λίστα σας (την επιχείρησή σας/ την αγαπημένη σας παραλία κτλ)

Η δημιουργία καταχώρησης στο Travelgreco είναι πανεύκολη! Έχουμε ήδη προβλέψει να μαντεύουμε την τοποθεσία για εσάς (και με λίγη βοήθεια από τη Google!) και σας βοηθάμε να καταχωρήσετε ό,τι σας έκανε εντύπωση στο λεπτό! Απλά ακουμπήστε τα πρώτα πλήκτρα του ονόματος της τοποθεσίας, και το σύστημα θα βγάλει την βέλτιστη πρόβλεψη για Εσας! Είδατε; Τόσο απλό!

3. Κερδίστε περισσότερο ενδιαφέρον για τον τόπο σας

Αυτή δε θα είναι ίσως η πρώτη φορά που βλέπετε ταξιδιωτικό οδηγό, ίσως, ούτε η τελευταία. Αυτό επειδή έχετε την ίδια αγάπη με εμάς: τα ταξίδια και το τόπο σας!

Όταν χρησιμοποιείτε το Travelgreco να έχετε στο μυαλό σας ότι γίνεται από Εσάς για Εσάς και αυτό είναι που μετράει. Ας είμαστε ειλικρινείς: Ποιος μπορεί να γράψει καλύτερα για τον τόπο του, παρά αυτός που τον ζει;

Με εκτίμηση,

Travelgreco team

Κάνε την πρώτη σου λίστα εδώ!