ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΠΩΣ Ο ΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ TRAVELGRECO.COM ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΙΣΤΟΤΟΠΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ, ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΑΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Ή ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΑΣ, ΕΙΤΕ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΕΙΤΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ Ή ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.

 

H ιστοσελίδα Travelgreco.com Travelgreco(εφεξής καλούμενη “Travelgreco“, “εμείς“, “εμάς“, “δική μας“) αποτελεί μια online υπηρεσία που παρέχει στους χρήστες (“εσείς“) συστάσεις για ξενοδοχεία, θέρετρα, πανδοχεία, διακοπές, ταξιδιωτικά πακέτα, ταξιδιωτικούς οδηγούς, πτήσεις, ενοικιάσεις και πολλές ακόμη επιλογές. Η ιστοσελίδα μας, η «κινητή μας περιουσία» και οι σχετικές εφαρμογές (συλλογικά καλούμενες η “Ιστοσελίδα” μας) αποτελούν μέρος του Travelgreco® Media Network (Δίκτυο Μέσων Travelgreco®), που ανήκουν στην ιδιοκτησία και λειτουργία της Travelgreco LLC.

Με την πρόσβασή σας στην Ιστοσελίδα μας και τη χρήση των υπηρεσιών μας, αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και τις διαδικασίες συλλογής και χειρισμού πληροφοριών που περιγράφονται σε αυτήν.

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου ενημερώθηκε στις 9 Φεβρουάριος 2016. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε την παρούσα Πολιτική ανά τακτά διαστήματα και για αυτόν τον λόγο παρακαλούμε να επισκέπτεστε,συχνά,την Ιστοσελίδα μας ώστε να ενημερώνεστε για τυχόν τροποποιήσεις.

Αντικείμενο

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου περιγράφει λεπτομερώς την πολιτική και τις πρακτικές που εφαρμόζουμε αναφορικά με τη συλλογή, τη χρήση και τη γνωστοποίηση πληροφοριών που σας αφορούν.

Κατανοούμε ότι η παροχή πληροφοριών online απαιτεί τη δική σας εμπιστοσύνη. Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη σας και θέτουμε ως πρωταρχική προτεραιότητά μας την προστασία της ασφάλειας και της εμπιστευτικότητας των προσωπικών στοιχείων που μας παρέχετε όταν επισκέπτεστε στην Ιστοσελίδα μας ή χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες σας.

 • Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε από εσάς
 • Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας
 • Με ποιον μοιραζόμαστε τις πληροφορίες σας
 • Για πόσο διάστημα διατηρούμε τις πληροφορίες σας
 • Τα δικαιώματα και οι επιλογές σας σχετικά με τη συλλογή και χρήση των πληροφοριών σας
 • Πώς προστατεύουμε τις πληροφορίες σας
 • Προσωπικά δεδομένα παιδιών
 • Εξωτερικοί σύνδεσμοι
 • Διεθνείς μεταφορές
 • Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου
 • Πώς μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας

Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε από εσάς

Γενικά.

Λαμβάνουμε και αποθηκεύουμε οποιαδήποτε πληροφορία υποβάλετε στην Ιστοσελίδα μας ή μας παρέχετε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, συμπεριλαμβανομένων των πληροφορίων που μπορούν να σας ταυτοποιήσουν ή να επιτρέψουν την άμεση επικοινωνία μαζί σας (“Προσωπικές Πληροφορίες“).

Οι Προσωπικές Πληροφορίες συμπεριλαμβάνουν πληροφορίες που μας παρέχετε, όπως όνομα και επώνυμο, αριθμό τηλεφώνου, ταχυδρομική διεύθυνση και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης καθώς και πληροφορίες τιμολόγησης (όπως αριθμός πιστωτικής κάρτας, όνομα κατόχου κάρτας και ημερομηνία λήξης κάρτας). Μπορεί επιπλέον να σας ζητήσουμε πληροφορίες για τα ταξιδιωτικά σας σχέδια, το είδος ταξιδιών και τις προτιμήσεις σας, συμπεριλαμβανομένων των προτιμήσεων για γεύματα, της επιλογή θέσης, των στοιχείων για προγράμματα προνομίων σχετικά με πτήσεις/ξενοδοχεία/ενοικίαση αυτοκινήτων και θέση πτήσης, αποσκευές και επιλογές για έκδοση εισιτηρίων.

Μπορείτε να επιλέξετε να μην μας παρέχετε αυτές τις πληροφορίες, αλλά απαιτείται εν γένει να μας δίνετε κάποιες πληροφορίες προκειμένου να απολαμβάνετε τις αντίστοιχες προσφορές από την Travelgreco και τους συνεργάτες της και να απολαμβάνετε τα προνόμια εγγεγραμμένου μέλους. Για παράδειγμα, μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη μπορούν να υποβάλλουν κριτική ταξιδιών, να συμμετέχουν σε φόρουμ συζητήσεων, να στέλνουν email με το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας μαςστα ίδια τα μέλη και σε τρίτους, να έχουν πρόσβαση σε newsletters που προορίζονται μόνο για μέλη και σε περιεχόμενο που σχετίζεται με τη διοργάνωση ταξιδιών καθώς και να συμμετέχουν σε έρευνες, διαγωνισμούς ή κληρώσεις. Επίσης, κάποιες πληροφορίες είναι απαραίτητες σε περίπτωση που επιθυμείτε να μας κάνετε κάποια ερώτηση ή να προβείτε σε άλλες συναλλαγές στην Ιστοσελίδα μας.

Άλλες πληροφορίες που ενδέχεται να συλλέξουμε περιλαμβάνουν επίσης στοιχεία όπως η διεύθυνση IP σας, πληροφορίες που ταυτοποιούν τη συσκευή σας καθώς και το ιστορικό περιήγησης στην ιστοσελίδα, στον βαθμό που αυτές οι πληροφορίες σας αφορούν.

Πληροφορίες τρίτων.

Θα έχετε την ευκαιρία να παρέχετε στοιχεία επικοινωνίας και ταξιδιωτικές πληροφορίες τρίτων μέσω της Ιστοσελίδας μας. Σε περίπτωση που πραγματοποιήσετε κράτηση για λογαριασμό τρίτου ατόμο μέσω τηςTravelgreco, θα πρέπει να υποβάλετε τις προσωπικές πληροφορίες του εν λόγω ατόμου. Επομένως, οφείλετε προηγουμένως να έχετε λάβε τη συγκατάθεση των προσώπων, τις προσωπικές πληροφορίες των οποίων θα μας παράσχετε , καθώς κάθε πρόσβαση για προβολή ή τροποποίηση των πληροφοριών τους θα παρέχεται μόνο μέσω του λογαριασμού σας.

Πληροφορίες από άλλες πηγές.

Ενδέχεται επιπλέον να λαμβάνουμε κατά καιρούς πληροφορίες για εσάς από συνδεδεμένες εταιρείες, εταιρικούς συνεργάτες και άλλες ανεξάρτητες τρίτες πηγές και να τις προσθέτουμε σε άλλες πληροφορίες που έχουμε για εσάς. Για παράδειγμα, εάν επισκέπτεστε την Ιστοσελίδα μας μέσω συνδέσμου από άλλη ιστοσελίδα που ανήκει σε κάποιον από τους εταιρικούς μας συνεργάτες, και έχετε εγγραφεί στην αντίστοιχη ιστοσελίδα, ενδέχεται να μας διαβιβαστούν οι προσωπικές πληροφορίες που έχετε δώσει στον εν λόγω συνεργάτη, όπως στοιχεία επικοινωνίας και δημογραφικές πληροφορίες,. Επίσης για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε υπηρεσίες τρίτων, όπως υπηρεσίες κοινωνικών μέσων, μέσω της Ιστοσελίδας μας ή πριν επισκεφτείτε την τελευταία, ενδέχεται να συλλέξουμε πληροφορίες, όπως το όνομα χρήστη σας, τον κωδικό πρόσβασης και άλλες πληροφορίες που μας διατίθενται μέσω αυτών των υπηρεσιών. Συνεργαζόμαστε με τους παρόντες και πιθανούς μελλοντικούς συνεργάτες μας με σκοπό τη βελτίωση και εξατομίκευση της χρήσης της Ιστοσελίδας μας από εσάς, σύμφωνα με τις πρακτικές που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Συνεργαζόμαστε με το Facebook παρέχοντας εξατομικευμένο περιεχόμενο στην Travelgreco για τα μέλη του Facebook. Αν έχετε συνδεθεί στο Facebook και στην Travelgreco, η ιστοσελίδα της Travelgreco θα είναι εξατομικευμένη ειδικά για εσάς όταν την επισκέπτεστε, ακόμη και εάν τη χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά. Για παράδειγμα, θα μπορείτε να βλέπετε κριτικές που έχουν αναρτήσει φίλοι σας από το Facebook στην Travelgreco, καθώς και τα μέρη που έχουν επισκεφτεί. Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε αυτήν την εξατομικευμένη εμπειρία, το Facebook μάς παρέχει στοιχεία που εσείς έχετε επιλέξει να είναι διαθέσιμα, σύμφωνα με τις ρυθμίσεις απορρήτου που έχετε ορίσει σε αυτό. Αυτά τα στοιχεία μπορεί να περιλαμβάνουν το όνομά σας, την εικόνα του προφίλ σας, το φύλο σας, τις λίστες των φίλων σας και άλλα στοιχεία που εσείς έχετε επιλέξει να είναι διαθέσιμα.

Εάν επιλέξετε να απενεργοποιήσετε την εξατομίκευση, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε στο Facebook και (1) να επιλέξετε “Επεξεργασία του προφίλ σας” από την εμφανιζόμενη λίστα επιλογών “Η Travelgreco σας” στη σελίδα Προφίλ μέλους και στη συνέχεια “Αποσύνδεση” από το πλαίσιο κατάστασης «Facebook Connect», ή (2) να επιλέξετε “Συνδεδεμένοι λογαριασμοί” από την εμφανιζόμενη λίστα επιλογών “H Travelgreco σας” στη σελίδα Προφίλ μέλους και στη συνέχεια “Αποσύνδεση” στις “Ρυθμίσεις Facebook”. Μπορείτε, επίσης, να απενεργοποιήσετε την εξατομίκευση αλλάζοντας τις ρυθμίσεις της εφαρμογής σας στο Facebook. Σημειωτέον ότι εάν έχετε φίλους στο Facebook που χρησιμοποιούν την Travelgreco, ενδέχεται να έχουν μοιραστεί και αυτοί μαζί μας πληροφορίες που σας αφορούν μέσω του Facebook. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε την κοινή χρήση των στοιχείων σας, αλλάξτε τις ρυθμίσεις απορρήτου σας στο Facebook.

Αυτόματη συλλογή πληροφοριών.

Συλλέγουμε αυτόματα κάποιες πληροφορίες από τον υπολογιστή ή τη Συσκευή σας όταν επισκέπτεστε την Travelgreco. Για παράδειγμα, συλλέγουμε στοιχεία της επίσκεψης στην ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP σας, του λογισμικού περιήγησης στο διαδίκτυο και της ιστοσελίδας αναφοράς. Επιπλέον ενδέχεται να συλλέγουμε πληροφορίες για την online δραστηριότητά σας, όπως το περιεχόμενο που βλέπετε, τις σελίδες που επισκέπτεστε και τις αναζητήσεις και/ή κρατήσεις που ξεκινήσατε ή πραγματοποιήσατε. Ένας από τους στόχους μας κατά τη συλλογή των αυτόματων αυτών πληροφοριών είναι να μπορέσουμε να κατανοήσουμε τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις των χρηστών μας και να προσαρμόσουμε ανάλογα την διαδικτυακή εμπειρία τους.

Πληροφορίες πληρωμών.

Εάν πραγματοποιήσετε ταξιδιωτικές κρατήσεις σε τρίτους προμηθευτές που παρέχονται μέσω του Travelgreco, θα συλλέξουμε πληροφορίες πληρωμών που σας αφορούν, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας σας, του ονόματος κατόχου κάρτας, της ημερομηνίας λήξης, του αριθμού επαλήθευσης και της διεύθυνσης χρέωσης. Μεταβιβάζουμε με ασφάλεια τις πληροφορίες αυτές στον προμηθευτή της ταξιδιωτικής κράτησης, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Παρακαλούμε σημειώστε ότι ο ίδιος ο προμηθευτής επεξεργάζεται την πληρωμή σας και όχι το Travelgreco, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά. Συμφωνείτε ότι θα διαβάσετε και θα δεσμεύεστε από τις πολιτικές και διαδικασίες του προμηθευτή, πριν προχωρήσετε σε πραγματοποίηση κράτησης μέσω του Travelgreco.

Ενδέχεται να παρέχουμε στα μέλη μας την επιλογή αποθήκευσης πληροφοριών που σχετίζονται με τον τρόπο και την επιλογή πληρωμής στην Ιστοσελίδα μας. Εάν διατηρείτε αυτά τα στοιχεία πληρωμών στο Travelgreco, θα μπορείτε να πραγματοποιείτε προσθήκες, διαγραφές ή τροποποιήσεις τους οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε, από την επιλογή «Ρυθμίσεις λογαριασμού».

Πληροφορίες τοποθεσίας και άλλες πληροφορίες από συσκευές.

Όταν χρησιμοποιείτε μια Εφαρμογή σε μια Συσκευή, συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε πληροφορίες που σας αφορούν με τρόπους και για σκοπούς παρόμοιους με αυτούς που ισχύουν για τη χρήση της ιστοσελίδας Travelgreco από εσάς. Επίσης, ενδέχεται να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία σας, αν έχετε κάνει ανάλογη ρύθμιση στη Συσκευή σας ώστε να στέλνει τέτοιες πληροφορίες στην Εφαρμογή, μέσω των ρυθμίσεων απορρήτου για τη συγκεκριμένη Συσκευή, ή αν έχετε μεταφορτώσει φωτογραφίες με ετικέτες που έχουν πληροφορίες τοποθεσίας. Ενδέχεται να χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες τοποθεσίας που συλλέγονται από τη Συσκευή σας ή τις φωτογραφίες, με σκοπό τη βελτίωση της χρήσης της Εφαρμογής, παρέχοντάς σας σχετικό περιεχόμενο και σχετικές διαφημίσεις. Για παράδειγμα, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε την τοποθεσία σας για να σας δείξουμε κριτικές ξενοδοχείων ή εστιατορίων που βρίσκονται κοντά σας ενώ ταξιδεύετε. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις απορρήτου της Συσκευής σας οποιαδήποτε στιγμή, προκειμένου να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία κοινής χρήσης πληροφοριών τοποθεσίας με την Εφαρμογή ή/και τη λειτουργία επισήμανσης των φωτογραφιών σας με ετικέτες που περιέχουν πληροφορίες τοποθεσίας. Παρακαλούμε σημειώστε ότι η απενεργοποίηση της λειτουργίας κοινής χρήσης πληροφοριών τοποθεσίας μπορεί να επηρεάσει ορισμένες λειτουργίες της Εφαρμογής. Αν έχετε ερωτήματα σχετικά με τις ρυθμίσεις απορρήτου της Συσκευής σας, προτείνουμε να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή της Συσκευής σας ή τον πάροχο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας για να ζητήσετε βοήθεια.

Cookies και άλλες τεχνολογίες διαδικτύου.

Συλλέγουμε πληροφορίες μέσω των «cookies» και άλλων παρόμοιων τεχνολογιών (όπως web beacons). Τα «cookies» είναι μικρά αρχεία κειμένου που τοποθετούνται αυτόματα στον υπολογιστή ή στην κινητή συσκευή σας, όταν επισκέπτεστε σχεδόν οποιαδήποτε ιστοσελίδα. Αποθηκεύονται από το πρόγραμμα πλοήγησής σας στο Διαδίκτυο. Τα cookies περιέχουν βασικές πληροφορίες για τη χρήση του Διαδικτύου από εσάς. Το πρόγραμμα πλοήγησής που χρησιμοποιείτε στέλνει αυτά τα «cookies» στην ιστοσελίδα σε κάθε σας νέα επίσκεψη, προκειμένου να αναγνωρισθεί ο υπολογιστής ή η κινητή σας συσκευή και να απολαύσετε μια εξατομικευμένη και βελτιωμένη εμπειρία στην ιστοσελίδα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα «cookies» και τις παρόμοιες τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε (όπως web beacons) ανατρέξτε στην Πολιτική χρήσης Cookies και το Εργαλείο συναίνεσης χρήσης Cookies.

Μπορείτε επίσης να μάθετε πληροφορίες για τα «cookies» γενικά, όπως για την εμφάνιση αυτών που έχουν ρυθμιστεί στη συσκευή σας καθώς και τη διαχείριση και τη διαγραφή τους, ενδεικτικά στις παρακάτω ιστοσελίδες:www.allaboutcookies.org και www.youronlinechoices.eu.

Η Travelgreco, οι συνδεδεμένες με αυτό ιστοσελίδες και οι Εφαρμογές χρησιμοποιούν τα cookies για τους ακόλουθους γενικούς σκοπούς:

 • Για να μπορεί να αναγνωρίσει το πρόγραμμα πλοήγησης που χρησιμοποιείτε ως προηγούμενος επισκέπτης της Ιστοσελίδας μας ,να αποθηκεύει και να ανατρέχει σε τυχόν προτιμήσεις που μπορεί να είχαν υποβληθεί από εσάς όσο το πρόγραμμα πλοήγησης που χρησιμοποιείτε επισκεπτόταν την ιστοσελίδα μας. Για παράδειγμα, εάν εγγραφείτε στην Ιστοσελίδα μας, μπορεί να χρησιμοποιήσουμε cookies για να θυμόμαστε τα στοιχεία εγγραφής σας, ώστε να μην χρειάζεται να κάνετε εισαγωγή των εν λόγω στοιχείων στην ιστοσελίδα μας κάθε φορά που την επισκέπτεστε. Μπορούμε επίσης να καταχωρήσουμε τον κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιείτε σε ένα cookie, εάν επιλέξετε το πλαίσιο με τον τίτλο “Θέλω να παραμείνω συνδεδεμένος σε αυτόν τον υπολογιστή εκτός εάν αποσυνδεθώ”. Σημειώνουμε ότι τα ονόματα χρηστών- μελών, οι κωδικοί πρόσβασης και κάθε άλλο στοιχείο που σχετίζεται με λογαριασμούς και περιλαμβάνεται στα εν λόγω cookies, κρυπτογραφούνται για λόγους ασφάλειας.
 • Για να μπορεί να προσαρμόζει το περιεχόμενο, τη γενική εντύπωση της Ιστοσελίδας και τις διαφημίσεις που βλέπετε στις ιστοσελίδες και τις Εφαρμογές μας και σε άλλες ιστοσελίδες στο Διαδίκτυο. Για παράδειγμα, όταν επισκέπτεστε μια ιστοσελίδα, τίθεται ένα cookie αυτομάτως από εμάς, από τους παρόχους υπηρεσιών μας ή από τους συνεργάτες μας, ώστε να αναγνωρίζεται το πρόγραμμα πλοήγησής σας καθώς θα περιηγείστε στο Διαδίκτυο και έτσι να σας παρέχονται πληροφορίες και διαφημίσεις βάσει των ενδιαφερόντων σας. Παρακαλούμε δείτε την ενότητα «Παρουσίαση διαφημίσεων / Οι Επιλογές σας»για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές μας στη διαδικτυακή διαφήμιση και τις επιλογές σας.
 • Για να μπορεί να εκτιμά και να ερευνεί την αποτελεσματικότητα των χαρακτηριστικών και των προσφερόμενων υπηρεσιών της Ιστοσελίδας, των διαφημίσεων και των επικοινωνιών μέσω email (προσδιορίζοντας ποια email διαβάζονται και σε ποια γίνονται ενέργειες).

Η επιλογή «Βοήθεια» της γραμμής εργαλείων στα περισσότερα προγράμματα πλοήγησης, σας ενημερώνει για το πώς μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα πλοήγησης ώστε να μην αποδέχεται νέα «cookies», πώς το εν λόγω πρόγραμμα να σας ενημερώνει όταν λαμβάνετε ένα νέο «cookie» ή πώς να απενεργοποιείτε τα «cookies» που δεν είναι απαραίτητα. Σημειώνουμε ότι εάν αρνηθείτε την αποδοχή «cookies», ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλά από τα εργαλεία ταξιδιών που παρέχονται στις ιστοσελίδες μας.

Οι ιστοσελίδες μας μπορεί περαιτέρω να χρησιμοποιούν «Web beacons» (επίσης γνωστά ως clear gifs, pixel tags ή Web bugs), που είναι πολύ μικρά γραφικά με έναν μοναδικό κωδικό αναγνώρισης, παρόμοια σε λειτουργία με τα «cookies,» και τοποθετούνται στον κώδικα μιας ιστοσελίδας. Χρησιμοποιούμε τα «Web beacons» για να παρακολουθούμε τους τρόπους με τους οποίους οι χρήστες μεταβαίνουν από τη μια σελίδα σε μια άλλη εντός των ιστοτόπων μας, να διαχειριζόμαστε τα «cookies», να αντιλαμβανόμαστε εάν έχετε μεταβεί στην ιστοσελίδα μας από online διαφήμιση που εμφανίζεται σε ιστοσελίδα τρίτου και να βελτιώνουμε την απόδοση της ιστοσελίδας μας. Επίσης μπορεί να επιτρέπουμε στους παρόχους υπηρεσιών μας να χρησιμοποιούν Web beacons ώστε να μας βοηθούν να αντιλαμβανόμαστε ποιά email έχουν διαβαστεί από τους παραλήπτες και να καταγράφουμε την κίνηση των επισκεπτών και τις ενέργειες που πραγματοποιούνται στην ιστοσελίδα μας. Αυτό μας βοηθά να μετράμε την αποτελεσματικότητα του περιεχομένου μας και των άλλων προσφερόμενων υπηρεσιών.

Προβολή διαφημίσεων/Οι Επιλογές σας.

Στοιχεία που συλλέγονται ώστε να εμφανίζονται σχετικές διαφημίσεις στις ιστοσελίδες μας

Το Travelgreco δεσμεύεται να σας παρέχει σχετικό περιεχόμενο και πληροφορίες μέσω των ιστοσελίδων μας.

Για να γίνει αυτό, ενδέχεται να συλλέγουμε πληροφορίες για τις αναζητήσεις σας που σχετίζονται με ταξίδια και άλλες περιηγήσεις στην ιστοσελίδα, όπως το εάν ψάχνετε για αεροπορικές πτήσεις ή ξενοδοχεία και να χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες αυτές για να σας παρέχουμε διαφημίσεις στις ιστοσελίδες μας ή σε άλλους ιστότοπους, που ταιριάζουν με τα ενδιαφέροντά σας. Έτσι, για παράδειγμα, εάν ψάχνετε για πτήσεις στη Φλόριντα στην Travelgreco, μπορεί να δείτε μια διαφήμιση για ένα ταξιδιωτικό πακέτο για τη Φλόριντα στην Ιστοσελίδα μας ή σε άλλη ιστοσελίδα που επισκέπτεστε.

Μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία επικοινωνίας (όπως διευθύνσεις email) μόνο με τρίτους που συνδέονται μαζί μας για να σας παρέχουν διαφημίσεις. Μπορείτε να επιλέξετε να μην λαμβάνετε σχετικές online διαφημίσεις σε άλλες ιστοσελίδες, βάσει των αναζητήσεών σας που σχετίζονται με ταξίδια στο Travelgreco, πατώντας εδώ. Λάβετε υπόψη σας ότι εάν επιλέξετε να μην λαμβάνετε ειδικές διαφημίσεις, θα βλέπετε μεν online διαφημίσεις, αλλά θα είναι πιο γενικές και λιγότερο σχετικές με εσάς. Οι πληροφορίες της πολιτικής μας που αφορούν την επικοινωνία μεταξύ της Travelgreco και των χρηστών αυτής μέσω email αναφέρονται παρακάτω.

Στοιχεία που συλλέγονται από επιχειρηματικούς συνεργάτες και διαφημιστικά δίκτυα ώστε να σας προβάλλουν σχετικές διαφημίσεις

Πολλές από τις διαφημίσεις που βλέπετε στους ιστοτόπους της οικογένειας ιστοσελίδων Travelgreco, παρέχονται από την Travelgreco ή τους παρόχους υπηρεσιών της. Ωστόσο επιτρέπουμε και σε τρίτα πρόσωπα να συλλέγουν πληροφορίες σχετικές με τις περιηγήσεις σας που πραγματοποιούνται στο διαδίκτυο μέσω cookies και άλλων τεχνολογιών. Τα τρίτα αυτά πρόσωπα περιλαμβάνουν (1) εταιρικούς συνεργάτες, που συλλέγουν πληροφορίες όταν βλέπετε ή ανταποκρίνεστε σε κάποιες από τις διαφημίσεις τους στις ιστοσελίδες μας και (2) διαφημιστικά δίκτυα, που συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τα ενδιαφέροντά σας όταν βλέπετε ή ανταποκρίνεστε σε κάποιες από τις διαφημίσεις που τοποθετούν σε πολλές διαφορετικές ιστοσελίδες στο Διαδίκτυο. Οι πληροφορίες που συλλέγονται από τους εν λόγω τρίτους, χρησιμοποιούνται για να γίνουν προβλέψεις σχετικά με τα χαρακτηριστικά, τα ενδιαφέροντα ή τις προτιμήσεις σας και να εμφανίζονται διαφημίσεις στις ιστοσελίδες μας και στο Διαδίκτυο σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά σας.

Παρακαλείστε να λαμβάνετε υπόψη ότι δεν έχουμε ούτε πρόσβαση ούτε έλεγχο στα cookies ή σε άλλες τεχνολογίες που μπορεί να χρησιμοποιούν τρίτοι για να συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τα ενδιαφέροντά σας και οι πρακτικές πληροφόρησης των εν λόγω τρίτων δεν καλύπτονται από την παρούσα Πολιτική απορρήτου. Κάποιες από τις εταιρείες αυτές είναι μέλη στην Πρωτοβουλία Διαφημιστικού Δικτύου (Network Advertising Initiative), , όπου μπορείτε να προβάλλετε τις αντιρρήσεις σας(opt-out) σας για τη στοχευμένη διαφήμιση από τις εταιρείες-μέλη. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Αντακόκριση σε σήματα Do Not Track

Το πρόγραμμα πλοήγησης στο διαδίκτυο που χρησιμοποιείτε, μπορεί να στείλει σήμα “Do Not Track” (“DNT”) στην Travelgreco και σε άλλες ιστοσελίδες. Εξαιτίας των διαφορών στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις προγραμμάτων πλοήγησης στο Διαδίκτυο και του τρόπου με τον οποίο τα προγράμματα αυτά ενσωματώνουν τα σήματα DNT, μερικές φορές είναι ασαφές στους χειριστές ιστοσελίδων εάν οι επισκέπτες έχουν επιλέξει τη ρύθμιση DNT οι ίδιοι ή εάν γνωρίζουν ότι έχουν επιλογή στη ρύθμιση αυτή. Η Travelgreco δεν ανταποκρίνεται επί του παρόντος σε σήματα DNT. Όταν η βιομηχανία του Διαδικτύου καταλήξει στα πρότυπα που θα σχετίζονται με αυτην την προσέγγιση, η Travelgrecoενδέχεται να την επανεκτιμήσει εκ νέου. Στην παρούσα χρονική στιγμή, η πολιτική μας αναφορικά με τα «cookies»ορίζεται στην ενότητα “Cookies και Άλλες Τεχνολογίες Διαδικτύου”.

Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας

Γενικοί σκοποί

Η Travelgreco χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που συλλέγουμε σχετικά με εσάς για τους ακόλουθους γενικούς σκοπούς:

 • για την εγγραφή και για τη διαχείριση του λογαριασμού σας, συμπεριλαμβανομένης της διευκόλυνσης της πρόσβασης και της χρήσης της Ιστοσελίδας μας από εσάς˙
 • για την επικοινωνία με εσάς γενικά, συμπεριλαμβανομένης της παροχής πληροφοριών σχετικά με την Travelgreco καθώς και προσκλήσεων από την κοινότητα της Travelgreco˙
 • για να μας παρέχεται η δυνατότητα να δημοσιεύουμε τις κριτικές σας, τις καταχωρήσεις σας σε φόρουμ καθώς και άλλο περιεχόμενο στην κοινότητα της Travelgreco˙
 • για την διευκόλυνση στην ολοκλήρωση των ταξιδιωτικών κρατήσεών σας.
 • για να απαντάμε στις ερωτήσεις και τα σχόλιά σας˙
 • για να μετράμε το ενδιαφέρον σας και να βελτιώνουμε τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και την Ιστοσελίδα μας˙
 • για να σας ειδοποιούμε σχετικά με ειδικές προσφορές και προϊόντα ή υπηρεσίες που διατίθενται από εμάς ή τους συνεργάτες μας και μπορεί να σας ενδιαφέρουν, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας αναφορικά με προωθητικές ενέργειες για να προσαρμόζουμε την εμπειρία σας με το Travelgreco, προσαρμόζοντας μεταξύ άλλων και τις διαφημίσεις που σας εμφανίζονται˙
 • για να ζητάμε πληροφορίες από εσάς, συμπεριλαμβανομένων και μέσω δημοσκοπήσεων.
 • για να επιλύουμε διαφωνίες ή προβλήματα˙
 • για να εμποδίζουμε ενδεχομένως απαγορευμένες ή παράνομες δραστηριότητες˙
 • για να εφαρμόζουμε τους Όρους Χρήσης και
 • για οποιονδήποτε άλλο σκοπό, όπως αυτός περιγράφεται στο σημείο συλλογής των πληροφοριών.

Εάν έχετε εγγραφεί με την ιδιότητα του ιδιοκτήτη ή διευθυντή ταξιδιωτικού γραφείου ή έχετε καταχωρήσει περιουσιακό στοιχείο ιδιοκτησίας σας προς ενοικίαση, θα σας στέλνουμε μηνύματα email στη διεύθυνση email που μας έχετε γνωστοποιήσει.

Επικοινωνία μέσω email.

Επιθυμούμε να σας διευκολύνουμε στην αξιοποίηση των ευκαιριών που σχετίζονται με ταξίδια στην Ιστοσελίδα μας. Ένας από τους τρόπους που μπορούμε το κάνουμε αυτό είναι στέλνοντάς σας μηνύματα email που περιέχουν πληροφορίες σχετικές με τα ταξιδιωτικά ενδιαφέροντά σας, σύμφωνα με τις εμπορικές σας προτιμήσεις . Για παράδειγμα, εάν η εμπορική σας προτίμηση που έχετε ορίσει είναι να λαμβάνετε μηνύματα προώθησης μέσω email και ψάχνετε για πτήση για τη Νέα Υόρκη στην Ιστοσελίδα μας, μπορεί να σας στείλουμε μήνυμα email σχετικά με αεροπορικά εισιτήρια και ταξίδια προς τη Νέα Υόρκη ή άλλους προορισμούς. Θεωρούμε ότι αυτά τα μηνύματα email θα σας δώσουν χρήσιμες πληροφορίες που σχετίζονται με ταξίδια και για ειδικές προσφορές που είναι διαθέσιμες μέσω των ιστοσελίδων μας. Παρακαλείστε να λάβετε υπόψη ότι θα σας παρέχεται η ευκαιρία να επιλέγετε να μην λαμβάνετε αυτά τα μηνύματα email σε οποιοδήποτε από τα email που στέλνουμε.

Παρακαλούμε δείτε παρακάτω την ενότητα “Δικαιώματα και επιλογές σας σχετικά με τη συλλογή και τη χρήση των πληροφοριών σας” για περισσότερες πληροφορίες.

Με ποιον μοιραζόμαστε τις πληροφορίες σας

Η Travelgreco μπορεί να μοιράζεται τις πληροφορίες σας με τους παρακάτω:

 • Προμηθευτές,συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων ξενοδοχείων, αεροπορικών εταιρειών, εταιρειών κρουαζιερών, εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων ή παρόχων δραστηριοτήτων ή διευθυντών ενοικιαζόμενων διακοπών ή ιδιοκτητών που διεκπεραιώνουν τις ταξιδιωτικές κρατήσεις σας. Στην ιστοσελίδα μας και τις συνδεδεμένες ιστοσελίδες μας, όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που παρέχονται από τρίτους προμηθευτές δηλώνονται ως τέτοιες. Οι πληροφορίες που μοιραζόμαστε με τους προμηθευτές για τη διευκόλυνση της ολοκλήρωσης των κρατήσεών σας, τυγχάνουν μεταχείρισης σύμφωνα με τις πολιτικές απορρήτου των προμηθευτών, με την εξαίρεση των πληροφοριών πληρωμών. Μοιραζόμαστε τις πληροφορίες πληρωμών σας μόνο όταν αυτό είναι απαραίτητο για ταξιδιωτικές κρατήσεις που ολοκληρώνονται μέσω της Travelgreco ή σε αυτήν και περιορίζουμε τη χρήση των εν λόγω πληροφοριών από τους προμηθευτές μόνο για αυτούς τους σκοπούς. Παρακαλούμε ελέγξτε τις πολιτικές απορρήτου, τους όρους χρήσης και άλλες πολιτικές κάθε ταξιδιωτικού προμηθευτή από τον οποίο αγοράζετε προϊόντα και υπηρεσίες μέσω της Travelgreco. Παρακαλείστε να λάβετε υπόψη ότι οι εν λόγω προμηθευτές μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν μαζί σας εάν χρειαστεί για να λάβουν επιπρόσθετες πληροφορίες σχετικά με εσάς ή τα ταξιδιωτικά σχέδιά σας, να διευκολύνουν τη διαδικασία ταξιδιωτικών κρατήσεών σας ή για άλλους σκοπούς σχετικούς με τις πρακτικές που περιγράφονται στις πολιτικές απορρήτου και τους όρους χρήσης τους.
 • Τρίτους πωλητέςπου παρέχουν υπηρεσίες ή λειτουργίες για λογαριασμό μας, συμπεριλαμβανομένων υπηρεσιών ανάλυσης επιχειρήσεων, επεξεργασίας πληρωμών, εξυπηρέτησης πελατών, μάρκετινγκ, δημοσίων σχέσεων, διεξαγωγής δημοσκοπήσεων ή προγραμμάτων κληρώσεων καθώς και υπηρεσιών πρόληψης απάτης. Μπορούμε επίσης να εξουσιοδοτούμε τρίτους πωλητές να συλλέγουν πληροφορίες για λογαριασμό μας, συμπεριλαμβανομένων, για παράδειγμα, όσων είναι αναγκαίες για τη λειτουργία στοιχείων της Ιστοσελίδας μας ή εξυπηρετούν την παράδοση online διαφημίσεων προσαρμοσμένων στα ενδιαφέροντά σας. Οι τρίτοι πωλητές έχουν πρόσβαση και μπορούν να συλλέγουν πληροφορίες μόνο στον βαθμό που χρειάζεται για να εκτελούν τις υπηρεσίες τους και δεν επιτρέπεται να γνωστοποιούν ή να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες για οποιοδήποτε άλλο σκοπό.
 • Εταιρικούς συνεργάτεςσε συνεργασία με τους οποίους μπορεί να προσφέρουμε προϊόντα ή υπηρεσίες. Θα γνωρίζετε πότε εμπλέκεται τρίτος σε προϊόν ή υπηρεσία που ζητήσατε, γιατί το όνομά του θα εμφανίζεται είτε μαζί με το δικό μας ή ξεχωριστά. Εάν επιλέξετε να έχετε πρόσβαση σε αυτές τις προαιρετικές υπηρεσίες, μπορούμε να μοιραστούμε προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών σας στοιχείων, με τους συνεργάτες αυτούς. Παρακαλείστε να λάβετε υπόψη ότι δεν ελέγχουμε τις πρακτικές προστασίας ιδιωτικού απορρήτου των τρίτων αυτών εταιρικών συνεργατών.
 • Συνδεδεμένες Ιστοσελίδες. Εάν σας συστάθηκε το Travelgreco από άλλη ιστοσελίδα, μπορούμε να γνωστοποιούμε τα στοιχεία εγγραφής, όπως το όνομα, τη διεύθυνση email, την ταχυδρομική διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου και τις ταξιδιωτικές προτιμήσεις, που αφορούν εσάς, με τη σελίδα αναφοράς. Δεν έχουμε θέσει περιορισμούς στη χρήση των προσωπικών πληροφοριών στις ιστοσελίδες αναφοράς και σας ενθαρρύνουμε να διαβάζετε τις πολιτικές ιδιωτικού απορρήτου οποιασδήποτε σελίδας σας έχει συστήσει το Travelgreco.
 • Εταιρείες εντός του ομίλου μας. Ενδέχεται να γνωστοποιήσουμε προσωπικές σας πληροφορίες εντός του Ομίλου Μέσων της Travelgreco (Travelgreco Media Group), καθώς και στις μητρικές μας εταιρείες και σε εγχώριες και διεθνείς συνδεδεμένες με εμάς εταιρείες και ιστοσελίδες (συμπεριλαμβανομένης της DaoDao.com). Η γνωστοποίηση αυτή μας επιτρέπει να σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίεςαναφορικά με ταξίδια ή άλλες πληροφορίες, που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, σύμφωνα με τις προτιμήσεις μάρκετίνγκ σας. Στον βαθμό που η μητρική μας εταιρεία και οι συνδεδεμένες με εμάς εταιρείες έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες σας, θα ακολουθούν πρακτικές που θα είναι τουλάχιστον τόσο περιοριστικές όσο και οι πρακτικές που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Θα είναι επίσης σύμφωνες με την ισχύουσα νομοθεσία που διέπει την αποστολή προωθητικής επικοινωνίας και θα σας παρέχουν τουλάχιστον την ευκαιρία να επιλέξετε να μην λαμβάνετε οποιοδήποτε εμπορικό email που μπορεί να στέλνουν στο μέλλον.

Μπορούμε επίσης να γνωστοποιούμε τις πληροφορίες σας, εάν θεωρούμε κατά τη διακριτική μας ευχέρεια ότι η συγκεκριμένη γνωστοποίηση είναι απαραίτητη:

 • ανταποκρινόμενοι σε κλήσεις μαρτύρων, δικαστικές αποφάσεις ή άλλες νομικές διαδικασίες για να προστατεύσουμε ή να ασκήσουμε τα νομιμαδικαιώματαμας, για να αμυνθούμε κατά την νόμιμη έγερση αξιώσεων˙ ή όπως απαιτείται από τον νόμο. Σε τέτοιες περιπτώσεις επιφυλασσόμεθα να ασκήσουμε κάθε ένδικο μέσο ή να παραιτηθούμε από αυτό
 • για να ερευνούμε, να εμποδίζουμε ή να προβαίνουμε σε ενέργειες που αφορούν παράνομες ή εν δυνάμει παράνομες πράξεις ˙ για να προστατεύουμε και να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα, την περιουσία ή την ασφάλεια της Travelgreco, των πελατών μας ή άλλων˙ και σε σχέση με τουςΌρους Χρήσης και άλλες συμφωνίες, ή
 • σε σχέση με εταιρική συναλλαγή, όπως εκποίηση, συγχώνευση, ενοποίηση ή πώληση περιουσιακών στοιχείων, ή στο ενδεχόμενο της πτώχευσης.

Εάν επιλέξετε να δημιουργήσετε προφίλ στην Travelgreco, κάποιες πληροφορίες στο προφίλ σας θα είναι ορατές δημοσίως και θα μπορούν να ταυτοποιηθούν επιλέγοντας το όνομα που έχετε δηλώσει στην οθόνη. Θα έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε το προφίλ σας όπως θα είναι ορατό δημοσίως στο κοινό. Επιπροσθέτως, εάν επιλέξετε να συμμετάσχετε στα προγράμματα επικοινωνίας των μελών μας (π.χ. δίκτυα ταξιδιωτών και ιδιωτική επικοινωνία μέσω μηνυμάτων), τα άλλα μέλη της Travelgreco θα μπορούν να επικοινωνούν μαζί σας χρησιμοποιώντας την Travelgreco ως μεσολαβητής Ωστόσο, η Travelgreco δεν θα γνωστοποιεί τη διεύθυνση email σας σε κανένα άλλο μέλος ούτε θα την αποκαλύπτει δημοσίως. Όλα τα μέλη της Travelgreco έχουν την επιλογή να απενεργοποιούν τα στοιχεία επικοινωνίας μεταξύ των μελών οποτεδήποτε.

Πέραν των όσων εκτίθενται ανωτέρω, θα ειδοποιείστε όταν γνωστοποιούμε προσωπικές σας πληροφορίες σε τρίτους και θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε τη μη γνωστοποιήση αυτών .

Μπορεί επίσης να γνωστοποιήσουμε συγκεντρωτικές ή ανώνυμες πληροφορίες σε τρίτους, συμπεριλαμβανομένων διαφημιστών και επενδυτών. Για παράδειγμα, μπορεί να λέμε στους διαφημιστές μας τον αριθμό των επισκεπτών που δέχεται η Ιστοσελίδα μας ή τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία και ταξιδιωτικούς προορισμούς. Οι πληροφορίες αυτές δεν περιέχουν προσωπικά στοιχεία και χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη περιεχομένου και υπηρεσιών που ελπίζουμε ότι θα σας ενδιαφέρουν.

Για πόσο διάστημα διατηρούμε τις πληροφορίες σας

Ενδέχεται να διατηρούμε ορισμένες πληροφορίες που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας στα αρχεία μας, μεταξύ άλλων, για σκοπούς ανάλυσης και για να διασφαλίζεται η ακεραιότητα της τήρησης του αρχείου μας. Το διάστημα για το οποίο θαδιατηρούμε τις πληροφορίες σας, θα εξαρτάται από τον σκοπό για τον οποίο τις έχουμε συλλέξει και τις χρησιμοποιούμε.

Δεν διατηρούμε προσωπικές πληροφορίες σας για διάστημα μεγαλύτερο από αυτό που κρίνεται απαραίτητο για την επιχειρηματική μας λειτουργία ή για νομικούς λόγους. Ενδέχεται να διατηρούμε ορισμένες πληροφορίες για ένα χρονικό διάστημα μετά το κλείσιμο του λογαριασμού σας, π.χ. εάν χρειαστεί για να εκπληρώσουμε τις νομικές μας υποχρεώσεις ή να ασκήσουμε, υπερασπιστούμε ή διασφαλίσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας.

Τα δικαιώματα και οι επιλογές σας σχετικά με τη συλλογή και χρήση των πληροφοριών σας

 • Μπορείτε να επιλέξετε να μην μας παράσχετε καμία πληροφορία, αν και μπορεί να χρειάζεται για να κάνετε χρήση κάποιων λειτουργιών που προσφέρονται από την Travelgreco.
 • Έχετε το δικαίωμα να μας ρωτήσετε ποιες προσωπικές πληροφορίες διατηρούμε για εσάς, επικοινωνώντας μαζί μας στην παρακάτω διεύθυνση (βλ. “Επικοινωνία”) και ενδέχεται να σας χρεώσουμε ένα μικρό τέλος για την παροχή αυτών των πληροφοριών.
 • Προσπαθούμε πάντα να διασφαλίζουμε ότι οι προσωπικές πληροφορίες σας είναι οι απαραίτητες για τη χρήση που προορίζονται, ακριβείς και πλήρεις. Μπορείτε επίσης να αναθεωρείτε ή ενημερώνετε τις πληροφορίες που μας έχετε δώσει, επισκεπτόμενοι τη σελίδα συνδρομών της Ιστοσελίδας μας.
 • Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ή να επικαιροποιείτε τις πληροφορίες σας και να κλείνετε τον λογαριασμό σας, όπως περιγράφεται ανωτέρω. Εάν αποφασίσετε να κλείσετε τον λογαριασμό σας στην Travelgreco, ο λογαριασμός σας απενεργοποιείται και οι πληροφορίες του προφίλ σας αποσύρονται από την ενεργή προβολή.
 • Για να κλείσετε τον λογαριασμό σας στην Travelgreco, επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα. Θα σας στείλουμε ένα email που θα επιβεβαιώνει το αίτημά σας. Παρακαλείστε να λάβετε υπόψη ότι αφού κλείσετε τον λογαριασμό σας δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε ή να έχετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία σας. Ωστόσο, μπορείτε να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό όποτε το επιθυμείτε.
 • Όταν κάνετε εγγραφή ως μέλος στην Travelgreco, θα μπορείτε να μας δηλώσετε τις εμπορικές σας προτιμήσεις και θα σας δίνεται η επιλογή για το εάν θα λαμβάνετε μηνύματα email από την Travelgreco. Ως εγγεγραμμένο μέλος της Travelgreco, μπορείτε να τροποποιείτε τις επιλογές σας οποτεδήποτε, μέσω των Ρυθμίσεων Email στη σελίδα συνδρομών σας.
 • Είτε είστε εγγεγραμμένο μέλος της Travelgreco είτε όχι, θα σας δίνεται η ευκαιρία να μην λαμβάνετε διαφημιστικά μηνύματα σε οποιοδήποτε τέτοιο email που σας στέλνουμε.
 • Να γνωρίζετε ότι διατηρούμε το δικαίωμα να σας αποστέλλουμε άλλα μηνύματα, συμπεριλαμβανομένων των ανακοινώσεων υπηρεσιών και μηνυμάτων διοικητικής φύσης που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας στην Travelgreco.

Η επιλογή Βοήθεια της γραμμής εργαλείων στα περισσότερα προγράμματα πλοήγησης , σας ενημερώνει για το πώς μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα πλοήγησης ώστε να μην αποδέχεται νέα cookies, πώς το εν λόγω πρόγραμμα να σας ενημερώνει όταν λαμβάνετε ένα νέο cookie ή πώς να απενεργοποιείτε τα cookies γενικά. Παρακαλείστε να λάβετε υπόψη ότι εάν αρνηθείτε να δέχεστε cookies από την Travelgreco, δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε κάποια τμήματα της ιστοσελίδας μας.

Πώς προστατεύουμε τις πληροφορίες σας

Θέλουμε να νοιώθετε ασφαλείς όταν χρησιμοποιείτε την Travelgreco, και δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς. Αν και καμία Ιστοσελίδα δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια, εφαρμόζουμε και διατηρούμε κατάλληλα πρακτικά, διοικητικά, τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών από την μη εξουσιοδοτημένη ή παράνομη πρόσβαση, τη χρήση της πληροφορίας που αποκαλύφθηκε και έναντι κάθε τυχαίας απώλειας, ζημιάς, παραποίησης ή καταστροφής. Για παράδειγμα, μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση σε προσωπικές πληροφορίες και μόνο για επιτρεπόμενες εταιρικές λειτουργίες. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε κρυπτογράφηση όταν μεταβιβάζουμε προσωπικές πληροφορίες μεταξύ του συστήματός σας και του δικού μας αλλά και μεταξύ του δικού μας και τρίτων με τους οποίους μοιραζόμαστε ευαίσθητες πληροφορίες και θέτουμε τείχη προστασίας (firewalls) και συστήματα ανίχνευσης εισβολών που βοηθούν στο να αποτρέπουμε μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα να αποκτούν πρόσβαση στις πληροφορίες σας.

Προσωπικά δεδομένα παιδιών

Η Travelgreco είναι μία ιστοσελίδα που απευθύνεται στο ευρύ κοινό και δεν παρέχει υπηρεσίες που απευθύνονται σε παιδιά. Εάν κάποιο πρόσωπο για το οποίο γνωρίζουμε ότι είναι ανήλικος κάτω των 13 ετών μας στείλει προσωπικές του πληροφορίες, θα διαγράψουμε ή καταστρέψουμε τις πληροφορίες αυτές το συντομότερο δυνατόν.

Εξωτερικοί σύνδεσμοι (links)

Η Ιστοσελίδα μας ενδέχεται να περιλαμβάνει συνδέσμους σε ιστοσελίδες τρίτων. Εάν έχετε πρόσβαση σε άλλες ιστοσελίδες, μέσω των συνδέσμων που παρέχονται στη δική μας Ιστοσελίδα, οι χειριστές των τρίτων ιστοσελίδων ενδέχεται να συλλέγουν πληροφορίες σας που θα χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τη δική τους πολιτική απορρήτου, η οποία ενδέχεται να διαφέρει από την αντίστοιχη δική μας. Συνιστούμε να εξετάζετε τις δηλώσεις απορρήτου που αναρτώνται στις ιστοσελίδες τρίτων, ώστε να κατανοείτε τις διαδικασίες που εφαρμόζουν σχετικά με τη συλλογή, τη χρήση και τη γνωστοποίηση προσωπικών πληροφοριών.

Διεθνείς Μεταβιβάσεις

Ορισμένες από τις τρίτες εταιρείες, εκπροσώπους και συνεργάτες στους οποίους αναθέτουμε την παροχή υπηρεσιών εκ μέρους μας, ενδέχεται να χρειαστεί να μεταβιβάσουν τις προσωπικές σας πληροφορίες διεθνώς για να είναι σε θέση να παρέχουν τις υπηρεσίες τους, συμπεριλαμβανομένων περιοχών εκτός των ΗΠΑ και της Ευρώπης. Ορισμένες περιοχές ενδέχεται να μην διαθέτουν νόμους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων που να είναι εξίσου αυστηροί με αυτούς που ισχύουν εντός των ΗΠΑ και της Ευρώπης. ΅Ωστόσο εφαρμόζουμε μέτρα που προστατεύουν τις προσωπικές σας πληροφορίες ανά πάσα στιγμή σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Εάν επισκέπτεστε την Ιστοσελίδα μας από χώρα εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, σας εφιστούμε την προσοχή στο ότι οι πληροφορίες σας μπορεί να μεταβιβάζονται, αποθηκεύονται και τυγχάνουν επεξεργασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, όπου βρίσκονται οι διακομιστές μας (servers) και διατηρείται η κεντρική βάση των δεδομένων μας. Ο νόμος περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων και άλλοι νόμοι των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και άλλων χωρών, ενδέχεται να μην είναι τόσο περιεκτικοί όσο εκείνοι της χώρας σας, αλλά σας διαβεβαιώνουμε ότι η Travelgreco λαμβάνει μέτρα σύμφωνα με τους νόμους που ισχύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ώστε να εξασφαλίζει την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Κάνοντας χρήση των υπηρεσιών μας, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες σας ενδέχεται να μεταβιβαστούν στις εγκαταστάσεις μας και σε τρίτους, με τους οποίους τις μοιραζόμαστε , όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου

Η Travelgreco μπορεί να αλλάξει ή τροποποιήσει στο μέλλον την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Η ημερομηνία πραγματοποίησης των αναθεωρήσεων στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου θα αναφέρεται στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας και κάθε αναθεώρηση θα τίθεται σε ισχύ αμέσως μετά την ανάρτησή της. Θα ειδοποιούμε τα μέλη μας για ουσιαστικές αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, είτε στέλνοντας ειδοποίηση μέσω της διεύθυνσης email που μας έχει δοθεί είτε με ανακοίνωση στην Ιστοσελίδα μας. Σας προτρέπουμε να ελέγχετε τακτικά την παρούσα Πολιτική Απορρήτου για να γνωρίζετε την νεότερη έκδοσή της.