Όροι χρήσης Ιστοσελίδας, Προϋποθέσεις και Πληροφορίες

Το Travelgreco είναι μια μηχανή αναζήτησης η οποία  παρέχεται αποκλειστικά για να βοηθήσει τους πελάτες μας στη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τα ταξίδια Επίσης προσφέρει πληροφορίες για καταλύματα, τουριστικά αξιοθέατα, ταξιδιωτικούς προορισμούς και όλων των ειδών τις υπηρεσίες οι οποίες συνδέονται με τα ταξίδια.

  • Οι όροι και οι προϋποθέσεις είναι δυνατό να μεταβληθούν περιστασιακά σε σχέση με όλες τις υπηρεσίες μας οι οποίες παρέχονται άμεσα ή έμεσα (π.χ. μέσω τρίτων μερών) μέσω ίντερνετ, κινητών συσκευών, email ή τηλεφώνου.

Η παρούσα Ιστοσελίδα παρέχεται αποκλειστικά για να βοηθήσει τους πελάτες μας στη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τα ταξίδια, την καταχώρηση ταξιδιωτικών εμπειριών για θέματα σχετικά με τα ταξίδια, και την αναζήτηση και πραγματοποίηση ταξιδιωτικών κρατήσεων.

Η παρούσα Ιστοσελίδα σάς προσφέρεται υπό την προϋπόθεση της αποδοχής σας χωρίς τροποποίηση οποιουδήποτε/όλων των όρων, προϋποθέσεων και σημειώσεων που παρατίθενται παρακάτω (συλλογικά, η «Συμφωνία»). Με την πρόσβαση στην/ή τη χρήση της παρούσας Ιστοσελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τη Συμφωνία και δηλώνετε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει τους όρους της. Παρακαλείστε να διαβάσετε προσεκτικά τη Συμφωνία, καθώς περιέχει πληροφορίες αναφορικά με τα νόμιμα δικαιώματά σας και τους περιορισμούς αυτών των δικαιωμάτων, καθώς και μια παράγραφο που αφορά την ισχύουσα νομοθεσία και τη δικαιοδοσία σε περίπτωση διενέξεων. Αν δεν αποδέχεστε όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις, δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε την παρούσα Ιστοσελίδα.
Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάζουμε ή άλλως να τροποποιούμε στο μέλλον τη Συμφωνία, σύμφωνα με τους παρόντες Όρους και τις Προϋποθέσεις. Η εξακολούθηση της, με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο, επίσκεψης/χρήσης της παρούσας Ιστοσελίδας μετά από κάθε τέτοια αλλαγή, συνεπάγεται την αποδοχή της αναθεωρημένης ή τροποποιημένης Συμφωνίας. Η ημερομηνία πραγματοποίησης των αναθεωρήσεων στην παρούσα Συμφωνία θα αναφέρεται στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας και κάθε αναθεώρηση θα τίθεται σε ισχύ αμέσως μετά την ανάρτησή της. Θα ειδοποιούμε τα μέλη μας για ουσιαστικές αλλαγές στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, είτε στέλνοντας ειδοποίηση μέσω email που μας έχει δοθεί, είτε αναρτώντας σχετική ανακοίνωση στην Ιστοσελίδα μας. Παρακαλείστε να ελέγχετε την εν λόγω σελίδα τακτικά για να ενημερώνεστε για την πλέον πρόσφατη έκδοση της Συμφωνίας.
Σε περίπτωση παραβίασης των όρων και προϋποθέσεων, το Travelgreco διατηρεί κάθε δικαίωμα να απομακρύνει το περιεχόμενο χωρίς δήλωση αιτιολόγησης, να παρακρατήσει πληρωμές οι οποίες συγκεντρώθηκαν μέσα από το πρόγραμμα μεριδίων του Travelgreco και να αποκλείσει μόνιμα χρήστες από την πλατφόρμα. Το δικαίωμα για ποινική δίωξη αξιόποινων πράξεων παραμένει ανεπηρέαστο.
 
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΑΞΙΔΕΥΤΩΝ
  • Οι χρήστες έχουν την επιλογή να γίνουν μέλη της κοινότητας του Travelgreco κάνοντας στην επιλογή Log in την εγγραφή τους (register) και συνάμα να δημιουργήσουν το δικό τους προφίλ. Οι χρήστες που κάνουν εγγραφή  μπορούν να δημοσιεύουν περιεχόμενο που προέρχεται από τους ίδιους, καθώς και να συμμετέχουν ενεργά στην ανάπτυξη της πλατφόρμας μέσω των διαχειριστών. Μη εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να διαβάζουν αυτό το περιεχόμενο στο Travelgreco δωρεάν.
  • Οι χρήστες που χρησιμοποιούν το Travelgreco στην κοινότητα ταξιδευτών μπορούν να διαχειρίζονται και να αποθηκεύουν τις αναζητήσεις τους. Για τη δημιουργία του λογαριασμού ζητείται από τους χρήστες να παρέχουν προσωπικά στοιχεία. Εκτός από το όνομα Χρήστη και τη φωτογραφία, εφόσον επιλεχθεί από τον ίδιο το χρήστη,  κανένα άλλο προσωπικό στοιχείο δεν είναι ορατό. Για περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλούμε ελέγξτε την πολιτική απορρήτου μας. Με τη διαγραφή του λογαριασμού όλα τα δεδομένα του Χρήστη διαγράφονται μόνιμα.
  • Ένας χρήστης δεν μπορεί να εγγραφεί πολλαπλές φορές. Ο χρήστης είναι υπεύθυνος για την ακεραιότητα και την πληρότητα των προσωπικών του στοιχείων.
  • Ο χρήστης είναι υπεύθυνος για την εμπιστευτική χρήση των στοιχείων του λογαριασμού χρήστη, ιδίως του κωδικού του. Είναι επίσης υπεύθυνος για την χρήση του λογαριασμού του από το Travelgreco  και τρίτα μέρη. Ο χρήστης δεν θα πρέπει να αποκαλύπτει αυτά τα δεδομένα και να επιτρέπει τη χρήση τους από τρίτα μέρη.
  • Σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένης χρήσης των υπηρεσιών του Travelgreco  με την χρήση λάθος ονόματος χρήστη και κωδικού, ο εγγεγραμμένος χρήστης πρέπει να ειδοποιεί  το Travelgreco άμεσα.
 

EMAILS

 Εάν ο χρήστης έχει συμφωνήσει να λαμβάνει ενημερώσεις για το Travelgreco  κατά την εγγραφή του στην Κοινότητα ή κάποια άλλη στιγμή καθώς χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του Travelgreco  , τότε θα λαμβάνει περιοδικά ενημερώσεις σχετικά με το προϊόν. Η συγκατάθεση μπορεί να αρθεί ανά πάσα στιγμή μέσω γραπτής επικοινωνίας ή μέσω email. Η συγκατάθεση στη λήψη emails ακολουθεί μετά τη λήψη του email επιβεβαίωσης από  το Travelgreco. Κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που περιλαμβάνεται στο email, πραγματοποιείτε την εγγραφή σας στην υπηρεσία newsletter. 
 
ΑΚΥΡΩΣΗ
Το Travelgreco  διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την πρόσβαση των χρηστών και να ακυρώσει την εγγραφή τους μέσα σε περίοδο μιας εβδομάδας μετά τη λήψη σχετικής ενημέρωσης /προειδοποίησης μέσω email για την ακατάλληλη χρήση της ιστοσελίδας. Ο χρήστης θα πρέπει επίσης να ακυρώσει την πρόβασή του και την εγγραφή του μέσα στην συγκεκριμένη περίοδο. Το δικαίωμα για άμεση ακύρωση για σημαντικούς λόγους παραμένει ανεπηρέαστο. 
 
ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ 
Εκτιμούμε τα σχόλιά σας. Παρακαλούμε έχετε υπ’ όψιν σας ότι με την υποβολή περιεχομένου στην Ιστοσελίδα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή με οποιεσδήποτε αναρτήσεις στηνΙστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένων κριτικών για ξενοδοχεία, ερωτήσεων, φωτογραφιών ή βίντεο, σχολίων, προτάσεων, ιδεών ή άλλου υλικού, που περιέχονται σε οποιεσδήποτε πληροφορίες (συλλογικά, «Υποβαλλόμενο Υλικό»), χορηγείτε στο Travelgreco  ένα μη αποκλειστικό, μη υποκείμενο σε τέλη, διαρκές, μεταβιβάσιμο, ανέκκλητο δικαίωμα και με δυνατότητα πλήρης εκχώρησης (α) χρήσης, αναπαραγωγής, τροποποίησης, προσαρμογής, μετάφρασης, διανομής, δημοσίευσης, δημιουργίας παράγωγων έργων και δημόσιας εμφάνισης και εκτέλεσης του υποβαλλόμενου υλικού σε όλο τον κόσμο σε οποιοδήποτε μέσο, είτε είναι γνωστό σήμερα είτε επινοηθεί στο μέλλον, για οποιονδήποτε σκοπό και (β) χρήσης του ονόματος που υποβάλετε σε σχέση με το εν λόγω Υποβαλλόμενο Υλικό. Αποδέχεστε ότι το Travelgreco  μπορεί να επιλέξει να συνδέσει τα σχόλιά σας και τις κριτικές σας με το πρόσωπό σας, κατά την κρίση της. Επιπλέον, παρέχετε στο Travelgreco  το δικαίωμα να διώκει σύμφωνα με το νόμο κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο το οποίο παραβιάζει τα δικά σας δικαιώματα ή τα δικαιώματα του Travelgreco  στο Υποβαλλόμενο Υλικό παραβιάζοντας την παρούσα Συμφωνία. Αποδέχεστε και συμφωνείτε ότι το Υποβαλλόμενο Υλικό δεν είναι εμπιστευτικό και δεν αποτελεί ιδιοκτησία. 
Το Travelgreco  δεν επεξεργάζεται ή ελέγχει τα Μηνύματα των Χρηστών που αναρτώνται ή διανέμονται στην Ιστοσελίδα συμπεριλαμβανομένων αυτών που αναρτώνται ή διανέμονται μέσω οποιωνδήποτε χώρων συζήτησης (chat rooms), πινάκων ανακοινώσεων (bulletin boards) ή άλλων φόρουμ επικοινωνίας και δεν θα υφέρει καμία ευθύνη για τα εν λόγω Μηνύματα Χρηστών. Το Travelgreco  παρ’ όλα αυτά διατηρεί το δικαίωμα για οποιονδήποτε λόγο και κατά την κρίση της να αφαιρέσει χωρίς προειδοποίηση οποιαδήποτε Μηνύματα Χρηστών και/ή Περιεχόμενα της Ιστοσελίδας. 
Το Travelgreco  δεν αναλαμβάνει και δεν υπέχει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε Περιεχόμενο που αναρτάται, αποθηκεύεται ή μεταφορτώνεται από εσάς ή από τρίτο, ή για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία, ούτε είναι υπεύθυνη για τυχόν σφάλματα, , δυσφήμηση, συκοφαντική δυσφήμηση, παραλείψεις, αναλήθειες, βωμολοχίες, πορνογραφία ή υβρεολόγιο που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε. Ως πάροχος διαδραστικών υπηρεσιών, το Travelgreco  δεν φέρει ευθύνη για οποιουδήποτε είδους δηλώσεις, δηλώσεις εκπροσώπησης ή περιεχόμενο που παρέχουν οι χρήστες του σε οποιοδήποτε δημόσιο φόρουμ, προσωπική ιστοσελίδα ή άλλη διαδραστική τοποθεσία. Αν και το Travelgreco  δεν έχει ουδεμία υποχρέωση να εξετάζει, να επεξεργάζεται ή να παρακολουθεί οποιοδήποτε Περιεχόμενο που αναρτάται ή διανέμεται μέσω οποιασδήποτε Διαδραστικής Περιοχής, το Travelgreco  διατηρεί το δικαίωμα, και έχει την αποκλειστική διακριτική ευχέρεια, να αφαιρεί, εξετάζει ή επεξεργάζεται χωρίς ειδοποίηση οποιοδήποτε Περιεχόμενο αναρτάται ή αποθηκεύεται στην Ιστοσελίδα οποτεδήποτε και για οποιοδήποτε λόγο, και έγκειται στη δική σας ευθύνη μόνο η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και η αντικατάσταση οποιουδήποτε Περιεχομένου που αναρτάτε ή αποθηκεύετε στην Ιστοσελίδα με δικό σας μόνο κόστος και έξοδα.

Αλλαγές στους Όρους και Προϋποθέσεις

Ισχύουν οι τρέχοντες όροι και προϋποθέσεις κατά τη χρήση του Travelgreco . Οι εγγεγραμμένοι χρήστες λαμβάνουν ειδοποιήσεις για τις εκάστοτε αλλαγές μέσω email. Οι χρήστες μπορούν να προβούν στη λήψη και εκτύπωση των όρων και προϋποθέσεων στον υπολογιστή τους.