Κάθε ταξίδι έχει και τα απρόοπτά του, τα οποία άλλοτε έχουν θετική κι άλλοτε αρνητική εξέλιξη! Το travelgreco συγκέντρωσε 5 από αυτές και στις παρουσιάζει έτσι ώστε να είστε Προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο:

 

1. ΒΡΟΧΗ

Σίγουρα όλοι μας πριν ταξιδέψουμε, ενημερωνόμαστε τις μεταιορολογικές προβλέψεις διαφόρων site, αλλά κι αυτά δυστυχώς σε βάθος χρόνου δεν είναι και τόσο έγκυρα. Και σε ποιον δεν έχει τύχει να ταξιδέψει καλοκαίρι σε παραλιακό μέρος για να απολαύσει τα μπάνια του αλλά στο τέλος να απολαμβάνει το ζεστό καφέ του δίπλα στη βροχή! Γι΄ αυτό καλό θα ήταν εκτός από το να είστε έτοιμοι ψυχολογικά για μελαγχολικές μέρες, να βάλετε επίσης σε μια ακρούλα της βαλίτσας μια ομπρελίτσα για καλό και για κακό!

 

 

2. ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ

Αφορά σαν εξέλιξη τις γυναίκες αλλά ως ιδέα τους άντρες! Όλα τα ζευγάρια όταν ταξιδεύουν έρχονται πιο κοντά, μιας και βρίσκονται σε χαλαρούς ρυθμούς αφήνοντας εκτός βαλίτσας τα καθημερινά τους προβλήματα. Επομένως και ποια γυναίκα δεν θα ήθελε το άλλο της μισό να της κάνει πρόταση γάμου σε ένα ταξίδι!! Καλό λοιπόν θα ήταν να το έχετε υπόψιν ότι μπορεί να συμβεί και σε σας, έτσι ώστε να είστε προετοιμασμένες για την απάντησή σας!!

 

 

3. ΙΩΣΗ

Άλλη μια αρνητική εξέλιξη σε ένα ταξίδι είναι το να αρρωστήσουμε ή μια γυναίκα να αδιαθετήσει. Γι’ αυτό στην πρώτη περίπτωση πριν από ένα ταξίδι δυναμώνουμε τον οργανισμό μας με βιταμίνες και φροντίζουμε να έχουμε μαζί μας παυσίπονα. Όσον αφορά τη δεύτερη περίπτωση καλό είναι οι γυναίκες να υπολογίζουν πότε περίπου θα αδιαθετήσουν έτσι ώστε να μην ταξιδέψουν εκείνη τη χρονική περίοδο.

 

 

4.ΕΡΩΤΙΚΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ 

Όποιος ελεύθερος άνθρωπος είτε γυναίκα είτε άντρας πει ότι κάνοντας ένα ταξίδι δεν έχει στο μυαλό του μια ερωτική γνωριμία έστω και σαν φαντασίωση, θα λέει ψέματα. Πολλά ταξίδια έχουν καταλήξει σε γάμο αλλά ακόμη πιο πολλά σε one stand night. Και επειδή είπαμε ότι στα ταξίδια μας είμαστε αρκετά χαλαροί, καλό θα ήταν εδώ να είμαστε και λίγο προσεκτικοί μην καταλήξουμε σε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη!!

 

 

5. ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (αεροπλάνο, τρενο, καράβι,,, κλπ)

 

Δύσκολο να μας συμβεί όταν πάμε στον προορισμό μας, εύκολα κατά την επιστροφή μας. Συνήθως όταν σε ένα ταξίδι περνάμε υπέροχα θυμόμαστε την τελευταία μέρα να κάνουμε το κάτι διαφορετικό με αποτέλεσμα να ξενυχτάμε και την επομένη να τρέχουμε και να μην φτάνουμε. Επειδή είμαι παθών και συγκεκριμένα με αεροπλάνο, αυτό που σας προτείνω αν σας συμβεί είναι να το διασκεδάσετε. Στην αρχή παθαίνεις σοκ αλλά επειδή τα μεταφορικά μέσα δεν τα οδηγεί κάποιος φίλος μας για να γυρίσει πίσω, καλό είναι να το δεχτούμε μιας και πρόκειται για δικό μας λάθος και να περιμένουμε το επόμενο!!

Leave a Reply