Όσο περνάνε τα χρόνια παρατηρούμε κλιματικές αλλαγές, χρησιμοποιώντας συνεχώς τη φράση “ο καιρός τρελάθηκε”. Βέβαια όταν μιλάμε για καλοκαίρι όλοι στο νου μας έχουμε καυτό ήλιο με ήρεμη θάλασσα και γεμάτες τις παραλίες. Έτσι λοιπόν μια απρόσμενη βροχή συνήθως προκαλεί μελαγχολία και μας απομακρύνει από το mood του καλοκαιριού. Επειδή όμως μετεραιολόγοι δεν είμαστε και τις διακοπές μας δεν τις κανονίζουμε τελευταία στιγμή, καλό θα είναι να είμαστε προετοιμασμένοι για ένα ενδεχόμενο βροχής την περίοδο των καλοκαιρινών μας διακοπών. Το Travelgreco σας προτείνει τι μπορείτε να κάνετε σε περίπτωση καλοκαιρινής βροχής:

1.Απολαύστε αγαπημένες ταινίες

Μπορούμε να περάσουμε εξίσου τελεία μένοντας σπίτι, βλέποντας ταινίες φυσικά, που δεν μας απογοητεύουν ποτέ.  Έτσι με εξαιρετικές επιλογές μπορείτε να λιώσετε στον χώρο σας τις βροχερές μέρες του καλοκαιριού, χωρίς να πάθετε κατάθλιψη.

2. Κάντε γυμναστική travelgreco

Αναζητήστε στο διαδίκτυο ένα πρόγραμμα γυμναστικής για το σπίτι και εκτελέστε το. Έτσι και θα τονωθείτε και θα γυμναστείτε. Που ξέρετε μπορεί και να σας γίνει συνήθεια!!

3. Αναζητήστε όμορφους εσωτερικούς χώρουςtravelgreco

Μπορείτε να επισκεφτείτε ένα εστιατόριο ή ένα καφέ με όμορφο εσωτερικό χώρο για να απολαύσετε ταυτόχρονα φαγητό ή καφέ αντίστοιχα με ευχάριστη ενεργειακή ατμόσφαιρα. Εξερευνήστε με το μάτι τον χώρο και επί τη ευκαιρία ρωτήστε τους ντόπιους για απόκρυφα μέρη της περιοχής, έτσι ώστε να τα επισκεφτείτε τις επόμενες μέρες.

4. Αφεθείτε σε ένα spa ημέρας, όλη την ημέραtravelgreco

Ίσως αυτό να είναι ένα από τα μόνα πράγματα της ταξιδιωτικής σας λίστας, που δεν απαιτεί καλοκαιρία. Η αναζωογόνηση σε ένα spa μπορεί να διώξει μακριά κάθε κακή σκέψη, όπως ότι το ταξίδι σας καταστράφηκε από μια βροχούλα. Αν έχετε κλείσει ένα ωριαίο μασάζ κάντε το δίωρο. Αφεθείτε στις θεραπείες που σας προσφέρει το ξενοδοχείο σας και αν υπάρχει η δυνατότητα κλείστε μια θέση σε μια σκεπαστή εξωτερική αίθουσα, όπου θα απολαύσετε το μασάζ σας, ακούγοντας τη βροχή. Τι καλύτερο;

 

5.  Κυνηγήστε τον ήλιοtravelgreco

Τρεις είναι οι βασικές λέξεις: Ενοικίαση, αυτοκίνητο, περιπέτεια! Ενημερωθείτε από το δελτίο καιρού για τον κοντινότερο ηλιόλουστο προορισμό και κινηθείτε προς τα εκεί. Προφανώς, θα πρέπει να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και να ανακαλύψετε μέρη, που δεν σκοπεύατε να επισκεφθείτε. Η περιπέτεια θα σας ενθουσιάσει! Μπορεί στο δρόμο σας να βρείτε μια μικρή ηλιόλουστη παραλία ή ένα μέρος κατάλληλο για πεζοπορία και μετά ένα όμορφο εστιατόριο με τοπικές σπεσιαλιτέ. Περιπλανηθείτε στο δρόμο μετρώντας τα ουράνια τόξα και ζήστε αυτό το μαγικό οδικό ταξίδι.

 

6.  Επισκεφθείτε την παραλία ούτως ή άλλως! travelgreco

Δεν έχετε εκτιμήσει πραγματικά την εμπειρία της βροχής, αν δεν κάνετε μπάνιο στην παραλία μια βροχερή ημέρα. Κάντε μπάνιο συντροφιά με τις σταγόνες της βροχής, παίξτε με την υγρή άμμο και διασκεδάστε με την ψυχή σας!

 

+1 . Φάτε ένα παγωτόtravelgreco

Στο τέλος της ημέρας απολαύστε ένα δροσιστικό παγωτό, για να μην ξεχνάτε ότι βρίσκεστε σε καλοκαιρινές διακοπές!!!

Leave a Reply