Πολλοί θα αναρωτιέστε κατά πόσο είναι εφικτό να πραγματοποιήσετε ένα από τα ταξίδια των ονείρων σας δίχως να ‘γονατίσετε’ τον τραπεζικό σας λογαριασμό . Το travelgreco απαντά θετικά σ αυτό το ερώτημα καθώς συγκεντρώνει ορισμένα tips προκειμένου να βοηθήσει τους αναγνώστες του να εξοικονομήσουν χρήματα για τον επόμενο υποψήφιο προορισμό τους .

1. Προγραμματιστείτε το νωρίτερο δυνατό . Συνήθως όσο νωρίτερα κατοχυρώνετε θέσεις για πτήσεις ,πλοία, τρένα ή ξενοδοχεία ,τα έξοδα τυγχάνει να είναι αρκετά μειωμένα .`

2. Προτιμάτε να ταξιδεύετε περιόδους που δεν ταξιδεύει πολύς κόσμος. Αποτελεί κοινό τόπο ότι τα έξοδα για ένα ταξίδι διπλασιάζονται σε περιόδους εορτών και διακοπών ,τα λεγόμενα high seasons .

3. Προσπαθείτε να είστε ‘ελαστικοί’ με τις ημερομηνίες την στιγμή που αναζητάτε να κατοχυρώσετε την πτήση σας για κάποιο ταξίδι και συμβουλευτείτε περισσότερο από ένα ταξιδιωτικό γραφείο ούτως ώστε να βρείτε την κατάλληλη προσφορά για εσάς .

4. Όταν βρεθείτε στον επιθυμητό προορισμό ,συμπεριφερθείτε σαν ντόπιος . Αυτό αποτελεί μία έξυπνη εναλλακτική εάν δεν επιθυμείτε να σπαταλήσετε πολλά χρήματα. Τι εννοούμε μ αυτό ; Πολύ απλά όπως οι ντόπιοι αποφεύγουν να τρώνε καθημερινά απ έξω ,έτσι καλείστε να πράξετε και εσείς με τρόπο ανάλογο. Φυσικά και θα δοκιμάσετε μερικές από τις τοπικές σπεσιαλιτέ ,ωστόσο όμως μπορείτε να επισκεφθείτε τις τοπικές αγορές και να προετοιμάσετε ένα ευφάνταστο και με πρωτότυπα υλικά γεύμα στον εαυτό σας .

Τίνα Αντωνάτου

Leave a Reply