Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Δημιούργησε τον προσωπικό σου λογαριασμό στο travelgreco.com, κάνοντας εγγραφή (Διεύθυνση Email /Συνθηματικό ).

Κάνε είσοδο και επέλεξε από το προφίλ σουΝέα καταχώρησηγια να οδηγηθείς στη φόρμα καταχώρησης (φαγητό και ποτό, φύση και πάρκα, μνημεία και αξιοθέατα κλπ..)

Στη φόρμα να συμπληρώσεις με την ακόλουθει σειρά, από πάνω προς τα κάτω τα εξής στοιχεία:

α) όνομα: εδώ συμπλήρωσε το όνομα της επιχείρησης σου ή του αντικειμένου που σε ενδιαφέρει να καταχωρήσεις π.χ. όνομα παραλίας, Κόκκινο Λιμανάκι.

β)Την ακριβή τοποθεσία που βρίσκεται η επιχείρησηκαταχώρησή σου, π.χ. Αθήνα, Πατησίων 147.

γ)Να επιλέξεις τον Νομό, π.χ. Αττικής.

δ) Email, πχ georgepap@gmail.com, σε περίπτωσή όμως που έχεις κάνει εγγραφή, σε κάθε σου καταχώρηση θα βγαίνει αυτόματα.

ε) Επίλεξε την Κατηγορία που αντιπροσωπεύει την καταχώρησή σου με τη δυνατότητα να τσεκάρεις και υποκατηγορία, έτσι ώστε να γίνεται η καταχώρηση πιο συγκεκριμένη π.χ. αν θέλετε να καταχωρήσετε μια παραλία, θα επιλέξτε αρχικά τη βασική κατηγορίαΥπαίθριες Δραστηριότητεςκαι έπειτα ξανακλικάρετε στο πλαίσιο της κατηγορίας και επιλέγετε την υποκατηγορίαΠαραλίες“.

στ) Επόμενη επιλογή είναι το company logo( εαν υπάρχει λόγο κάνουμε επιλογή αρχείου αφού πρώτα το έχουμε κατεβάσει στον υπολογιστή), φωτογραφία ταπετσαρίας, όπου καταχωρούμε τη σχετική φώτο η οποία θα πρέπει να είναι σε μεγάλη ανάλυση π.χ. 1000Χ1000. Τοποθετούμε επίσης στην τρίτη επιλογή επιπρόσθετες φωτογραφίες που θα είναι η γκαλερί φώτο της καταχώρησής μας.

ζΤέλος στο “description” κάνουμε ένα κειμενάκι περιγραφής της καταχώρησής μας και ακριβώς από κάτω έχουμε τη δυνατότητα να τοποθετήσουμε σχετική ιστοσελίδα εφόσον υπάρχει και κάποιο σχετικό βιντεάκι από το youtube.

Αφού ολοκληρωθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, η φόρμα καταχώρησης, έχουμε την επιλογή κάτω κάτωΠροεπισκόπησημε την οποία μπορούμε να δούμε πως θα εμφανίζεται η καταχώρησή μας μέσα στο site (travelgreco.com). Αν η καταχώρησή μας ,σύμφωνα με την προεπισκόπησή χρειάζεται κάποιες διορθώσεις, επιλέγουμε το κουμπί πάνω αριστερά “Edit listings”, ειδάλλως επιλέγουμε το κουμπί πάνω δεξιά “Submit listings” και η καταχώρηση είναι έτοιμη!